maandag 21 juni 2010

Verhuizen...

Terwijl de kinderen nog heerlijk slapen, beginnen we met de voorbereidingen voor de verhuizing. Best spannend, zal alles klaar zijn, komen de spullen op tijd? Kevin heeft ons geadviseerd om de spullen die we hier kopen, volgend jaar te versturen naar Wamena, omdat het hier, in verhouding met daar, goedkoop is. Gisteren hebben we gekenen naar een diepvries, wasmachine, televisie, radio, strijkijzer, strijkplank, matrassen, bedden, stoelen, tafels, bezem, verlengsnoeren, ventilatoren voor aan het plafond, handdoeken, emmers enz... Je snapt dat het een hele operatie is om alles te kopen en naar het huis te krijgen. Pak Kevin helpt ons enorm, zodat we redelijke prijzen betalen en goede spullen.

Grappig: Als we een wasmachine uitzoeken, type student Zwolle, maar dan nieuw. Vragen we welke krachtiger is, qua motor. Dan klopt de verkoper op de buitenkant en vertelt ons dat de een van plastic is en de ander van staal, dus die van staal is sterker. Je snapt dat we die hebben uitgekozen.

We weten niet wanneer we weer internet hebben dus tot gauw!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hé Marcel ,Mintje en kids..
Net even gekeken op jullie web-log, even weten hoe het gaat.
Gelukkig zijn jullie goed aangekomen. Wat een mooi huis zeg !!
En het lijkt me dood eng om in zo'n taxi te zitten. Ik dacht "die kan nooit tussen die andere auto's door".Leon , jongen wat een leuk filmpje. Goed gedaan zeg !
Véél succes met het verzamelen van
jullie uitzet. (je hebt meer nodig dan je denkt... maar jullie zijn al heel wat gewend ) Heel veel groeten en God bless you
fam. hoesseler

robbie de b zei

he achmed

mmoi huis ik weet waar je bed slaapt
mooii ghuis ghep gullie

hou van je broer ook van de rest natuurlijk
mooi dat jullie daar veilig zijn
mooi taxi
stuur binne kort onze nieuwe slee wel even toe via de mail.

gr achmed jr oet eel

Marja zei

Zit te gniffelen bij het verhaal over de wasmachine.. zie het helemaal voor me en dan jouw schijnheilige hoofd erbij Marcel....HAHAHA

Alie zei

Ik hoor dat meer mensen moeite hebben met het achterlaten van een bericht op deze weblog. Beste mensen: Dit ligt niet aan jullie!
Ons lukt het ook heel vaak niet. Gewoon blijven proberen. Soms lukt het "per ongeluk" wel. Alie

Cavemans zei

broer achmed,

twee schaap voor mooie inhuisboedel.jij misschien weet waar mijn bed slaapt, maar niet hoe :)
Groetjes aan Fatimama