zaterdag 26 juni 2010

Dag vier...

....in ons nieuwe huisje. Het is hier gelukkig wat koeler dan in Nederland :) en we gaan nog steeds goed. Gisteren zijn we naar de school van de kids geweest om te kijken en dat viel ze reuze mee. Maandag beginnen ze 'Summer Camp'. Dit is drie dagen per week en zo leren ze alvast wat kinderen kennen. Het filmpje van het huis is nog niet klaar dus eerst maar eentje van de reis van jakarta naar Salatiga.
Gister voor het eerst cake gebakken en pannenkoeken. Eerlijk is eerlijk, voor het eerst zat iedereen weer es echt vol :) Zo meteen ga ik op zoek naar een fiets, we zullen zien.
Het lukt helaas niet om het filmpje te uploaden, later nog een poging....

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey.. dit is Edith. We hebben elkaar pas ontmoet op de school voor de kinderen. Ik zat even te googlen naar jullie naam en kwam zo op jullie blog.;-) Leuk om te lezen wat jullie weer opvalt en wat voor ons misschien alweer gewoon is!
Misschien is het leuk om te ook even op onze weblog te neuzen:www.veldnewz.nl.

Fijne dag verder! Edith

Folkje zei

LIEVE fAMILJE,

MOOI HOOR DIE FOTO'S! EEN PRACHTIGE HUIS JE ZULT ER VAST WEER WAT GEZELLIGS VAN MAKEN MINTJE!LEUK DAT DE KINDEREN METEEN NAAR EEN ZOMERSCHOOL KUNNEN. ALLEEN LEON NOU JA KAN DIE IN DE HUISHOUDING MEEHELPEN(TIP)

GROETJES UIT ERMELODIA
M,F,R EN E

Wigcher zei

Hé M&M,

Van harte gefeliciteerd met jullie 14de! Ga lekker samen uit eten bij de Indonees of zo!
Gods zegen voor het volgende jaar, ook voor de kinderen.

Leafs ût Ljouwert