donderdag 17 juni 2010

In de war...

O.K. de tweede nacht zit erop. Slecht geslapen. Naomi en Stefan sliepen niet voor 5.00 vanmorgen en wij dus ook niet. We doen nu ons best om zo vrolijk mogelijk te kijken, maar dat lukt niet echt :(.
We merken dat we in de war zijn. Alles is anders, eten, tijd, mensen, geuren en de combinatie van alles breekt ons vandaag op. We blijven maar zo rustig mogelijk, niet te veel doen en tijd hebben voor de kinderen.

Vandaag gaan we onze eerste stappen in Jakarta zetten. Morgen de papierwinkel en zaterdag gaat de reis weer verder. Het is heerlijk dat Kevin bij ons is. Hij regelt alles en geeft ons een vertrouwd gevoel.

Update: Net weer terug van ons uitje naar de supermarkt. Met de bus heen en met de taxi weer terug.
Marcel kan zich weer scheren :). Anoek werd verschrikkelijk beroerd van alle geuren die door de ramen naarbinnen waaiden. Leon is nog steeds onder de indruk van een taxi chauffeur met alleen duimen. Thumbs up for cab drivers!


2 opmerkingen:

meindert en alie zei

Ik las vandaag een mooie tekst.Ik stuur hem ook naar jullie.

Zoals de bergen Jeruzalem omringen, zo omringt de HEER zijn volk van nu tot in eeuwigheid. (Psalm 125:2)

Omringd door de Heer
Als je bezorgd bent of moedeloos, als je niet weet wat je moet kiezen of welke weg je moet gaan, dan is het zo belangrijk om te weten en te ervaren dat de Heer om je heen is. Zoals de bergen om Jeruzalem heen zijn, zo omringt God die jouw rots is jou. Dat geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwdheid. Het is ook iets groots: bergen zijn indrukwekkend en majestueus. Als je ernaar kijkt zie je weer je eigen kleinheid en zul je ook weer leren om je zorgen te relativeren. Wees niet bezorgd, zegt Jezus. Laat de Heer je omringen!


Liefs,
Alie

Marja zei

Taxichauffeur met alleen duimen??? Leon: Ik zou het ook indrukwekkend vinden enne.... Anouk...Ik moet ook niet veel hebben van veel geurtjes tegelijk, dus ik leef met je mee..
Hopelijk zijn jullie een beetje over de jetlag heen en kunnen jullie vannacht een beetje bijslapen?
Hier aan het Alemeloos/Wierdens front (voor zover ik weet) geen nieuws te melden.