maandag 16 maart 2009

Zon...

De laatste dagen is het hier prachtig weer! We hebben zondag zelfs lekker buiten gegeten.



Workshop
Zaterdag hebben we een speciale dag gehad om families die 'overseas' gaan wonen voor te bereiden. Er was een programma voor volwassen onder leiding van Marion Knell, de schrijfster van het boekje "Families on the move" die we voor onze verhuizing naar Engeland hebben gelezen. We kregen een aantal eye-openers waar we weer mee aan de slag kunnen. We ontdekten weer es dat we niet de "ideale" ouders zijn, maar de ouders die je tegen komt in 'case-studies' :)

Voor de kinderen
De kinderen hadden een speciaal programma. Voor Leon was het soms wat te kinderachtig, dus volgde hij 's middags zijn eigen programma :) De kinderen hebben gewerkt over hoe het voelt om te verhuizen en wat het met hun doet. Ze kregen allemaal een tas met hun werkjes en nog wat cadeautjes mee. Hieronder een filmpje van het liedje dat de kinderen aan het eind van de dag samen met de ouders zongen:



Voor een Engels verlagje over deze dag klik hier

Hoofdluis
Op dit moment zijn we volop in de strijd tegen hoofdluis. De eerste golf versloegen we met een goede shampoo behandeling, maar vanmorgen verscheen er weer een nieuw legertje.
Opnieuw naar de ASDA voor nog betere shampoo en luizenkammen.

Cursus
Eind maart/begin april gaan we waarschijnlijk naar de kandidaten cursus van OMF-International in Sevenoaks. We komen rond 8 juni weer naar Nederland, want dan is de studie weer voorbij. We zijn met de eerste voorbereidingen begonnen. Er is nog geen duidelijkheid over onze taalstudie.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De film doet het niet goed! Ik hoop dat je nog een andere versie erop kunt zetten. Het lijkt mij wel leuk om te zien en om te horen.

Liefs

Anoniem zei

Hoi,

Het filmpje staat ook op:

http://iamtrainingformission.wordpress.com/

Het berichtje waar de film in staat: Preparing families for living overseas
Hopelijk lukt het nu wel!
Groetjes,

Marcel