zondag 8 maart 2009

Essays af en ingeleverd...

Het was hard werken en we gingen uitgeput het weekend in, maar onze opdrachten zijn op tijd klaar en ingeleverd, nu hopen dat de cijfers goed uitvallen! Marcel is sinds twee weken ook met zijn stage begonnen. Twee middagen in de week werkt hij met kinderen die tijdelijk niet naar school kunnen. Deze kinderen zitten in een reintegratie-traject. Ontzettend leuk! Op woensdag middag voetbalclub en vrijdagmiddag elke keer een andere invulling. (Vooral de mensen die in het onderwijs zitten weten wel hoe dat werkt :))


Kruiwagen challenge op het Raikes-Centrum

Vrijdag hebben we lekker verstoppertje gespeeld in de Bijbelschool. 1 persoon ging zich verstoppen en de anderen gingen daarna zoeken. Als je degene had gevonden ging je samen met hem/haar verstoppen. Je mocht je als verstopte personen ook verplaatsen.
We hebben heel veel plezier gehad.
We schrijven de komende weken ook blogberichten op een blog voor studenten van Redcliffe. Broer Jaap heeft de vorige zes weken verslag gedaan en nu mogen wij een paar berichten posten. We posten andere berichten dan we hier doen, dus het is de moeite waard om ff te checken: iamtrainingformission (Wel in het Engels of course..) Harmen heeft zijn eigen omroep al opgericht: DBC...

Geen opmerkingen: