zaterdag 28 maart 2009

Moe...


Dat klinkt nog redelijk, maar het is meer dan dat. Gisteren verscheen Marcel met een ochtendhumeur van hier tot Londen aan tafel en grauwde naar alles wat bewoog. Na een pittige week kwamen we erachter dat deze term wel het meeste van ons heeft gevraagd.
Naast de studie en ons gezin was er weinig tijd voor andere dingen. Zelfs op zaterdag is een van ons aan het studeren. Het werk is klaar, maar...
We zijn blij dat we er volgende week even een tijdje tussenuit kunnen.
Na de cursus hebben we gelukkig ook nog een paar dagen vrij.



We gaan er vanuit dat we vanaf maandag geen internet hebben, pas vanaf donderdag 9 april kunnen we weer skypen en mailen.
bid a.u.b. voor ons dat we weer wat op krachten komen en dat we een goede curus hebben. Het is ook wel fijn als je speciaal voor de kinderen wilt bidden voor deze tien dagen, dat het ook voor hun een soort vakantie zal zijn!

Alvast bedankt!

2 opmerkingen:

jan rienk zei

Hoi overzeese, busy men!

Een hele goede week gewenst, en hopenlijk lukt het om wat tot rust te komen. Weet dat ook vanuit Noord-Nederland wordt meegelezen (en genoten, vooral van jullie eerlijke, kwetsbare verslagen) en gestreden. Een gezegende week en vast goeie paasgdagen. Liefs,

Jan Rienk

Anoniem zei

goede start