maandag 8 augustus 2011

Met het vliegtuig naar school...



Vandaag zijn Leon en Marcel in Sentani aangekomen. Eerst samen naar de Schoolcampus om de schriften en andere schoolbenodigdheden te scoren. De boodschappenlijst van moeders inslaan, op zoek naar een antenne voor internet en natuurlijk: gezellig aan de pizza bij Pap(u)a Ron samen met de familie Kamphorst en Pap en morgen gaat het dormleven beginnen. Mintje en de rest van de kids zijn in Wamena en missen Leon nu al. Leon heeft er zin in en vind het ook spannend.
We zijn reuze trots op onze oudste zoon en zijn blij met lieve vrienden in Sentani die een oogje in het zeil houden!

**Update: Vandaag is Leon in de dorm aangekomen. Met een knoop in onze maag, maar met een gerust gevoel hebben we afscheid genomen. Leon heeft een mooie kamer die hij deelt met Jan uit Duitsland. De dorm ziet er prachtig uit en hij heeft gelijk een goede klik met zijn dormparents. Jonathan Pap zit een huisje verder, dus dat voelt ook al erg vertrouwd. Ik ben hier nog tot morgenvroeg, dus als er iets vergeten is ben ik nog even standby. We bidden dat Leon een goede start heeft als morgen de school gaat beginnen!

2 opmerkingen:

anneleen zei

Leon heel veel succes!!
Ook wanneer het spannend is en jij papa en mama en je broertjes en zusjes gaat missen. We hopen dat je fijne vrienden daar hebt en ook gaat maken. Gods zegen. Knuffel Anneleen en Krijn

Anoniem zei

Bijzonder hoor om dit te zien , gemengde gevoelens komen boven.
Ik wens je veel lieve mensen om je heen.Jullie ook Gods zegen toegewenst bij deze stap.
Dikke knuffel mama