maandag 29 augustus 2011

Eerste dag op Kalvari...



Het lijkt heel wat :) Vandaag de eerste officiele werkdag op Kalvari.
Maar het buraeu verder niet meer gezien. Eerst een vergadering met alle personeelsleden. Vervolgens naar de kleermaker voor het officiele batik-shirt.
Iedereen liet me nog eens weten hoe welkom we zijn en ik kon vandaag gelijk aan de slag met de eerste projecten. Internet aanleggen, benodigdheden inventariseren voor het al heel lang op het verlanglijstje staande netwerk, zodat de computers en dus ook de verschillende afdelingen met elkaar verbonden zijn.

Verder gaan we de komende tijd vooruitdenken over het nieuw te bouwen ziekenhuis!
De grond wordt in September bouwklaar opgeleverd. Ook leggen we contacten met de andere ziekenhuizen, je merkt het al, genoeg te doen. Maar na de eerste werkdag eerst twee dagen vakantie, want Idul Fitri(suikerfeest) Donderdag gaan we weer verder en dan gaat Mintje de mogelijkheden op Kalvari verkennen. Hieronder nog wat foto's:














2 opmerkingen:

Wigcher zei

hé Mars,
ziet er interessant uit, zo achter je laptoppie. Mooi ziekenhuis, zo van de buitenkant gezien. Maar een nieuw ziekenhuis bouw je vast niet voor de lol...? Gaaf dat je werkzaamheden daar nu gestart zijn, Gods zegen!
Pondok

Anoniem zei

Hallo harde werker
Fijn dat je nu aan de slag kunt gaan. De juiste man op de juiste plaats of moet dat nog komen.
Gods onmisbare zegen en veel liefs en dikke knuf voor allemaal van mama