woensdag 29 juni 2011

Sentani...


Hallo allemaal, even weer een korte update. Het internet dat we gebruiken is geleend en niet altijd even snel, maar we hebben internet. We zijn hier morgen alweer twee weken. We leven nu ongeveer 4 weken uit onze koffers. We wonen nu tijdelijk in het WT-Guesthouse in Sentani. Onze veldleider, Kevin bedenkt van alles om ons bezig te houden. We zijn met z'n allen, ja zelfs Mintje ging mee, naar een waterval hier ongeveer een uur vandaan gehiked. Stefan en Kevin voorop gevolgd door een alsmaar in het engels kletsende Naomi.
Mintje sloot de rij en gaf het bijna op, maar toen kwamen we aan bij de waterval en hebben we paradijselijk gezwommen. Wauw, dat was me toch prachtig!!
Ook hebben we de IFAR-Gunung bekeken. Het hoofdkwartier van generaal MC Arthur die met zijn troepen Papua kwam bevrijden in WO-II. Vanaf deze berg heb je een prachtig uitzicht op Sentani. Omdat het een militair terrein is moest Marcel zijn rijbewijs afgeven en moesten we met de ramen naar beneden rondrijden. Zonnebrillen niet toegestaan...


Met een beetje geluk komt onze container volgende week aan en kunnen we eindelijk naar Wamena vertrekken. Morgen gaan we foto's maken voor onze surat jalan (reisvergunning) en ergens in de eerste of tweede week van Juli hopen we hier vandaan te vliegen.
Waar we gaan wonen is opnieuw even onduidelijk. De prijs van het huis dat we op het oog hadden is plotseling gestegen en we moeten misschien een ander huis gaan zoeken. We vertrouwen dat er een goede oplossing komt. Leon heeft al even rond gelopen op z'n nieuwe school. Het is allemaal wat ouder dan de school in Salatiga, maar het viel hem niet tegen.

7 opmerkingen:

anneleen zei

Wat fijn om even wat te lezen!! We hopen dat het met het huis goed mag komen. Dat jullie ondanks de onzekerheid ook mogen genieten.

Liefs

Anoniem zei

Bedankt voor de update!
We bidden of de container nu ook snel mag arriveren.
Houd moed!

Liefs,
Alie

Anoniem zei

mooi achmed we zullen voor jullie bidden dat het allemaal goed mag komen .

liefs je broertje

Anoniem zei

Lieve Luitjes
Als een echte kooijmans kan ik niet achterblijven .
Houd moed het komt goed.
liefs mama

Cavemans zei

Bedankt voor de bemoedigende berichtjes :)
Even gebeld naar Sentani, nee de container is er nog niet, volgens de man in Salatiga moet hij er zijn... Na eenmiddag heen en weer sms-en blijkt de boot nog onderweg en komt de container niet voor de 8e Juli, en dan kan het nog 2 weken duren voordat hij hier is...
We gaan volgende week eerst maar naar Wamena

cor en roely zei

God is getrouw Zijn plannen falen niet!
Sterkte

Anoniem zei

kamagra price propecia pills inderal cost [url=http://celebrex2013.proboards.com/#7u4n]celebrex no prescription[/url] [url=http://priligyonline.boards.net/#2m3h]priligy cost[/url]