woensdag 20 januari 2010

Werk...

We hoeven ons niet te vervelen. We zijn druk met de laatste voorbereidingen. Afgelopen weekend hebben we onze Chevrolet Matiz uitgezwaaid. Die rijdt nu rond in Groningen, wees gewaarschuwd ;)
Alle fietsen worden op dit moment gereviseerd, zodat we toch nog enigzins mobiel blijven.

Gisteren zijn we naar de notaris geweest om de voogdij van de kinderen te regelen. Samen met Naomi maakten we het kantoor van de notaris onveilig :) Er stond een prachtig scheepsmodel, die Naomi gelijk met haar vingerpoppetjes enterde!
Gelukkig was de notaris vooral druk met het plechtig voordragen van de testamenten, zodat we onopvallend en zonder bijkomende kosten, de boot weer in originele staat konden brengen.
Wel een lekker idee dat dit nu ook officieel geregeld is.


Afgelopen maandag waren we te gast in Enschede-Zuid.
We mochten daar iets vertellen over het werk op Papua. Het is heel leuk om te merken dat de gemeente van Enschede-Zuid betrokken wil zijn bij dit werk en ons ook wil ondersteunen.
De komende tijd zal dit verder handen en voeten gaan krijgen.

Op dit moment zijn we weer op zoek naar werk.

Marcel heeft zich weer ingeschreven in de vervangingspool en bij een uitzendbureau. Doordat er 5 documenten van onze visumaanvraag kwijt waren heeft ook deze procedure minstens een maand vertraging opgelopen.

De ondersteuning is weer wat gegroeid, maar er is nog steeds niet genoeg structurele ondersteuning om te kunnen vetrekken. Zou je met ons mee willen bidden dat er meer gevers bij komen?
Meer informatie op onze website: http://www.familiekooijmans.nl/

Geen opmerkingen: